Het is bijna zover: Auch ich fahre nach Ausland!
Door: Eefke
Blijf op de hoogte en volg Eefke
11 April 2007 | Nederland, Nijmegen
Jah zoals de titel al zegt (in gebrekkig Duits dan wel) ga ook ik naar het buitenland! Voor mij geen verre, warme oorden maar het altijd gezellige Duitsland! Tja wat moet Eefke nou in Duitsland hoor ik jullie denken...nou ik ga stage lopen!!!
Via Aiesec (internationale studentenorganisatie) heb ik een stage gekregen in een viersterren hotel waar ik de marketing zal gaan uitvoeren en onderhanden zal nemen. Ik zal daarbij verblijven in het 'Kulturhotel Kaiserhof' in Bad Liebenstein (vlakbij Jena, dat weer vlakbij Leipzig ligt haha). Voor fotoos van het hotel en mijn eventuele kamertje, dus voor de algehele sfeerimpressie, kunnen jullie kijken op www.kulturhotel-kaiserhof.de !
Ik ga 5 dagen per week stage lopen, maar in de weekenden hoop ik nog leukere dingen te gaan doen in Jena en omgeving!
Kortom, ik zal jullie op de hoogte van mijn belevenissen via deze site!
Liefs eefke
11 April 2007 - 12:01
Naomi:
Heeey Eef,
Nou je site is al best wel mooi hoor!! Echt jammer dat je al zo snel weggaat, maar de komende weken gaan we gewoon extra veel leuke dingen doen!! Zoals naar Walibi:)
Liefs naomi -
11 April 2007 - 12:04
Marjolijn:
Hey meis,
Ik vind de kleur subliem hoor;), helemaal in sfeer. We gaan je zeker volgen en we gaan je stalken door heel veel berichtjes achter te laten hihi. Walibi moet dit jaar inderdaad echt een keer lukken!
Liefs marjolijn -
11 April 2007 - 13:01
Meike:
Keurig hoor Eefke! Het lijkt nog ver weg maar valt ook wel mee, en het kan maar vast af zijn he! Ben echt wel benieuwd daar hoe het daar bij die Duitsers zal zijn!! ;) -
11 April 2007 - 15:06
Ellen:
Heej lieve Eef,
Nu hebben we allebei een eigen site waar we onze avonturen op kunnen volgen :D Jammer genoeg overlappen ons buitenlandstages waardoor we elkaar een hele lange tijd niet gaan zien :(:(:( Het duurt niet eens meer heel lang voordat je gaat.. Dan moeten we snel een datumpje prikken om een dagje wat leuks te gaan doen!!
Ik hoop dat je een super tijd in Jena zult krijgen en natuurlijk ook veel leert. Maar ik heb er wel vetrouwen in dat het allemaal goed gaat komen!
Succes met de voorbereidingen die je nog gaat treffen en tot morgen :D
Veel liefs xje Ellen -
11 April 2007 - 15:18
Mama :
hoi duitse troel,ik mis je nu al doeiiiiiiii -
11 April 2007 - 15:52
Manon:
Eefke!
Wat leuk dat je een site hebt :)! Kan ik weer leuke verhaaltjes lezen tijdens kantoordienst :) Het hotel ziet er erg mooi uit he? Ik wens je alvast een supergave tijd en veel succes met je stage!
Kus Manon -
11 April 2007 - 16:12
Charlotte:
wat leuk zeg, dat wist ik helemaal niet!!! Zeker de site bijhouden, ook leuk voor je zelf achteraf....Viel spaB also und wir sprechen uns hoffentlich bald. Deutschland is gar nicht so schlecht...Ich habe auch ganz viele Deutsche Leute lernen kennen in Italien und deshalb kann ich das dir sagen. Tschüss, ggglg Char -
11 April 2007 - 21:04
Michelle W:
hey,
had eigenlijk een paarse site verwacht, maar dit kan ook prima hoor ;) Ja nog ff en dan zit je in Duitsland. Ga je wel missen hoor. maar tot die tijd gaan we nog even veel leuke dingen doen en samen Duits oefenen ;)
kus mich -
11 April 2007 - 23:24
Fabiaan:
Duits oefenen... Zouden er meer moeten doen ja.... Pffff.
Heel veel plezier alvast Eef!
Gr. Fabi. -
12 April 2007 - 07:22
Lindsay:
he Eef,
al die BC'ers vliegen wel uit zeg...
ik wens je veel plezier en geniet vooral van je avonturen bij de buren!
-x- -
12 April 2007 - 12:52
Michelle:
Heeee zussie!
Tjaa.. ze zeggen dat het gras bij de buren altijd groener is hah.. Laat maar even weten of dat zo is dan kom ik ook haha! Nee grapje ik kom je sowieso opzoeken hoor!! Heel veel plezier alvast maar je bent (gelukkig) nog niet weg dussss moeten we snel maar eens wat leuke dingen gaan inplannen!
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX -
13 April 2007 - 11:50
Tim:
Hallo meine liebling!
Dan gaat het voor jou toch ook bijna gebeuren he...komt alweer steeds dichterbij! Is echt een super ervaring voor je! En zover rijden is het niet, dus dan kom ik je gewoon gezellig een aantal keer opzoeken! Lekker relaxen in dat 4sterren hotel van je!
En over 1,5 week kom je gelukkig alweer hierheen. Heb er echt super veel zin in!
Tot snel! Kusje van mij -
17 April 2007 - 09:59
Guus:
Aloah Eef,
Muito muito fish zullen we maar zeggen! Ik weet zeker dat jij het net zo naar je zin gaat hebben als Tim en ik hier! Heel veel plezier en tot over een weekje...
Gruss Got,
Guus -
07 Mei 2007 - 11:41
Marieke:
Hey Eefke,
Leuk zeg! Wordt vast een mooie tijd! Ik ben en net een paar dagen terug in NL, waar iedereen blij is dat het regent.....Das pas een cultuurshock! Ik hoop dat jij net zoveel gaat genieten als dat ik heb gedaan..
veel succes en plezier!
Liefs Marieke -
27 Mei 2007 - 08:46
Marjolijn:
Hey meis,
Het komt nu echt dichtbij hè. Ik ga je super missen en ik heb heel erg zin in komende donderdag!!!! Zie je dan.
Liefs marjolijn -
29 Mei 2007 - 16:12
Timmie:
Ha meissie! Het komt nu echt dichtbij he! Ik weet zeker dat je het super leuk gaat hebben. En over 4 weekjes kom ik je alweer opzoeken!
Kus -
29 Mei 2007 - 19:55
Ellen:
Heej meis,
Nog 4 nachtjes dan ga je.. Het komt nu echt dichtbij. Morgen ons laatste etentje (Jolanda probeert eerder vrij te krijgen op stage dus maybe kunnen wij eerder) en dan moeten wij toch echt 8 maandjes zonder elkaar. Eigenlijk besef ik het helemaal niet.. Hopelijk gaan we allebei een super en een leerzame tijd hebben. Je site wel bij gaan houden hè! We moeten elkaar natuurlijk wel op de hoogte houden!
Meis, tot morgen!
Dikke kus Ellen -
31 Mei 2007 - 14:28
Cyrella:
Heej Eef,
Jahaaaaa, nu is het echt bijna zover!! Geslaagd en wel mag je afreizen naar een mooi stukje (heb ik me laten vertellen) Duitsland. Spannend zeg, kan me nog niet voorstellen dat je dadelijk echt een paar maandjes weg bent. Over iets meer dan 2 maanden kom ik al bij je langs (klinkt niet erg dichtbij :( ). Viel spass und gluck in bad liebenstein und bis bald. Ciao!! x Cyrel